SZOFTVER BEVEZETÉS

SZÁMUNKRA NEM PROBLÉMA

A  L-mobile Ready termékek bevezetése a rendelkezésre álló interfészeknek köszönhetően könnyen tervezhető, egyszerű folyamat. Az Ön egyedi folyamatainak a leképezése minden további nélkül beépíthetőek az interfészbe egyedi testreszabás formájában.

Többéves tapasztalattal, 1000 projekttel a hátunk mögött  a különböző informatikai és logisztikai rendszerek közötti gördülékeny együttműködés megteremtése nem okoz gondot számunkra. Ebben segítenek a kész illesztő felületek, melyek szabadon skálázhatóak a helyi adottságoknak és a szervezeti igényeknek meglelően. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg.

Rendszereink bevezetésének első lépéseként  tanácsadóink felmérik az adott Ügyfél üzleti folyamatait, megismerkednek a helyi adottságokkal, igényekkel.  Ezt egy ún.  L-mobile Implementation Concept (LIC) követi, amelyben összefoglaljuk a sikeres bevezetés minden előfeltételét. A kölcsönösen elfogadott előtanulmányban lefektetett projekt ütemezés betartásáért a projektvezető felel. Az értékesítést követően Képzésekkel és  Szoftverkövetéssel támogatjuk Ügyfeleinket.

Tanácsadás

Tanácsadás: kérje szakértő tanácsadóink és projektmenedzsereink segítségét.
További részletek…

Előtanulmány – L.I.C.

L.I.C: az előtanulmány egy gondosan kidolgozott koncepció, melynek megalkotása során megtervezzük és bemutatjuk a teljes üzleti és kivitelezési folyamatot.
További részletek…

Projektvezetés

Projektvezetés: az L-mobile raktári alkalmazások üzembe állítása már meglévő ERP rendszerekbe számunkra nem jelent gondot.
További részletek…

ERP illesztés

ERP illesztés: az L-mobile Ready termékek modulárisan felépülő szabványos szoftverek , melyek a Raktározás, Gyártás, Leltározás és Komissiózás folyamatait fedik le.
További részletek…

Szoftvertelepítés

Szoftvertelepítés: az L-mobile Raktári alkalmazás telepítésébe beletartozik az Eszközök konfigurálása, a Címkenyomtató beállítása, a raktárak fizikai kialakításának esetleges átszervezése, a teszt és az éles rendszer kialakítása, és felhasználói oktatás. A telepítés és üzembe helyezés rendszerint néhány napot vesz csupán igénybe.
További részletek…

Hardver eszközök

Hardver eszközök: mint minden L-mobile alkalmazás esetén, a hardverek konfigurálása során is nagy figyelmet fordítunk az egyedi igényekre; arra, hogy eszközeit az Ön speciális igényeihez igazítsuk.
További részletek…

Oktatás

Oktatás: célunk, hogy olyan oktatást nyújtsunk, amely lehetővé teszi a termékeink könnyű és egyszerű használatát. Szeretnénk segíteni abban, hogy rendszerünkkel folyamatosan, a lehető leggyorsabban tudjon dolgozni, valamint hogy folyamatait a legrövidebb időn belül optimalizálni tudja.
További részletek…

Szoftver karbantartás

Szoftver karbantartás: számos szolgáltatással segítjük a gördülékeny, folyamatos munkavégzést.
További részletek…