A Ready for Navision kiegészítő moduljai

A Ready for Navision kiegészítő moduljai az alábbi kiegészítéseket tartalmazzák az alapmodulhoz képest:

Árufogadás: az Árufogadás funkcióval a felhasználó mobil eszközön tud beszerzési rendelések soraira bevételezést végrehajtani.
További részletek…

Árufogadás-Betárolás: amennyiben a bevételezés kétlépéses, úgy a beérkezett tételeket az Árufogadás-Betárolás funkcióval lehet a végleges helyére könyvelni.
További részletek…

Kiadás gyártásba: a gyártási rendelések anyagszükségletét a Kiadás gyártásba funkcióval lehet mobil eszközről kielégíteni.
További részletek…

Bevét gyártásból: a Beérkezés gyártásból funkció segítségével a gyártott készletek bevételezését tudja a felhasználó mobil eszközön végrehajtani.
További részletek…

Bevét gyártásból-Betárolás: amennyiben a gyártás bevételezése kétlépéses, úgy a beérkezett tételeket a Beérkezés gyártásból-Betárolás funkcióval lehet a végleges helyére könyvelni.
További részletek…

Komissiózás: a vevői rendelések komissiózását a Komissiózás funkcióval lehet mobil eszközről végrehajtani.
További részletek…

Leltár: a mobil eszközről történő leltározást (számlálást) a Leltár funkcióval tudja a felhasználó elvégezni.
További részletek…

Készletkorrekció: a raktári munka során felfedezett készleteltéréseket a Készletkorrekció funkcióval tudja a felhasználó a mobil eszközén megszüntetni.
További részletek…

Egyéb beérkezés/kiadás: az Egyéb beérkezés/kiadás funkciópárokkal a felhasználó a készleteltéréseket tudja megszüntetni új készlet létrehozásával és létező készlet mennyiségének csökkentésével.
További részletek…

Raktári mozgás/Elraktározás/Kivételezés: A Navision-ben létrehozott mozgási, elraktározási és kivételezési rendelések kiszolgálását lehet a Raktári mozgás/Elraktározás/Kivételezés funkcióval mobil eszközről elvégezni.
További részletek…

Bevétjegy feldolgozás: a Bevétjegy feldolgozás funkcióval a felhasználó mobil eszközön tud a létrehozott raktári bevétjegyekre könyvelést végrehajtani.
További részletek…

Kanban lista: ennek a modulnak segítségével bármikor pontos információkat kaphat arról, hogy készletei megfelelő mennyiségben rendelkezésre állnak-e a gyártás vagy értékesítés számára.
További részletek…

Címkenyomtatás: a Címkenyomtatás funkció segítségével tetszőleges pillanatban lehetőség van új címke nyomtatására, elveszett/megsérült címke pótlására, mobil eszközről kezdeményezve.
További részletek…

Raklapképzés és kiadás: ennek az Add-On alkalmazásnak a segítségével lehetősége nyílik közvetlenül a gyártásból származó vagy az árufogadáskor beérkező raklapokra felrakodni és ezeket a raklapokat a raklapképzés időpontjától kezdődően, raklapszám alapján nyilvántartani.
További részletek…

Variánskezelés: a Variánskezelés modul alkalmazásával a rendszer képes a felhasználó által megadott variáns adatokat értelmezni, ellenőrizni és kezelni.
További részletek…