Üzenetek

Az Üzenetek modul lehetőséget teremt a felhasználók közötti interakciókra, üzenetek, belső feladatok kiadására, és azok végrehajtásának visszaigazolására.

A felhasználónak lehetősége van új üzenetet/feladatot létrehozni, ehhez ki kell jelölnie a címzetteket/érintetteket, meg kell adni az üzenet/feladat leírását és prioritását.

A létrehozott üzenetről/feladatról a címzettek a mobil eszközükön értesülnek, azon tudják azt megtekinteni, a feladat végrehajtását követően pedig lehetőségük van a feladatot visszaigazolni.

Ezzel a funkcióval lehetőség van arra, hogy a raktárvezető az elvégzendő feladatokról elektronikusan és ne személyesen, vagy telefonon értesítse az érintett dolgozónkat, így garantált az adatáramlás zavarmentessége.

Másik alkalmazási módja az üzeneteknek, hogy a felhasználó feljegyzéseket tud elmenteni, amit aztán tetszőleges időpontban előhívhat és megtekinthet, vagy éppen törölhet.

Ezzel a lehetőséggel a felhasználó a mobil eszköz segítségével tud saját magának emlékeztetőket létrehozni, ami nagyban csökkenti az adatvesztés (felejtés) valószínűségét.