ERP illesztés

Bízza ránk cége ERP rendszerének egyedi, mobil munkafolyamatainak a kialakítását és optimalizálását.

Az L-mobile Ready- termékek modulárisan felépülő dobozos szoftverek, melyek a raktározás, gyártás, leltározás, komissiózás folyamatait fedik le. Ha vállalata egyedi és speciális folyamatokkal rendelkezik, professzionális tanácsadást kínálunk és igényeit a programozóink segítségével testre szabjuk. Ezeket a testreszabásokat, a bevezetési koncepcióban (LIC) előzetesen, Önnel együttműködve részletesen kidolgozzuk.

Vállalatirányítási rendszerével kapcsolatban különböző módokon tudunk testreszabásokat végezni:

Vizuális testreszabási lehetőségeink, mint például a színek kiválasztása, a képernyő elrendezése vagy az egyes elemek megjelenítése.  A gyakorlatban például sokszor hasznos lehet egyes adatok eltérő színnel történő kiemelése, annak érdekében, hogy azok azonnal szembe tűnjenek.

Meglévő folyamatait optimalizáljuk. Ezalatt egyes adatok megjelenítését, újraszámolását vagy új összefüggésbe helyezését értjük. Ennek gyakorlati példája  a különféle szűrési szempontok megadásának lehetősége, listák különböző szempontú csoportosítása.

Ha az Ön vállalatának munkafolyamatait az L-mobile Ready termékei nem fedik le teljesen, akkor a több mint 12 éves, raktárkezelés területen szerzett tapasztatunkra támaszkodva, új funkciókat fejlesztünk ki Önnek.  100%-os vevői elégedettségre törekszünk.  Emellett szívesen belevágunk új kihívásokat jelentő projektek megvalósításába is.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg, egy saját bevezetési koncepciót (LIC) alakítunk ki, melyben a testreszabásokat és a megvalósítás lépéseit is rögzítjük. Egyedi, speciális igényeiről is szívesen egyeztetünk Önnel. Kérjük, keressen fel minket!