Hardver eszközök

Mint minden L-mobile alkalmazás esetén, a hardverek konfigurálása során is nagy figyelmet fordítunk az egyedi igényekre; arra, hogy eszközeit az Ön speciális igényeihez igazítsuk.

A vezeték nélküli hálózatát úgy konfiguráljuk, hogy a maximális sebesség mellett zökkenőmentes munkát biztosítson. A használt vonalkód típusától függően javaslatot teszünk a vonalkód-olvasó  típusára és kialakítására vonatkozóan. Igény szerint beállítható, hogy ha egy szövegmező aktívvá válik, akkor a készülék képernyőjén automatikusan billentyűzet jelenjen meg, amely megkönnyíti az adatok bevitelét a vállalatirányítási rendszerébe.

A mobil eszközök javítása szintén az L-mobile-on keresztül történik. Igény esetén csereeszközt tudunk biztosítani, ezért raktári rendszere akkor sem válik rögtön használhatatlanná, ha egy vezeték-nélküli hozzáférési pont vagy egy PDA elromlik.

Készülékei üzemeltetése közben is számíthat segítségünkre, meghibásodás esetén tanácsot adunk, személyes kapcsolattartójának segítségével megoldjuk a problémáját.