Miért javasolt egy mobil raktármegoldás a proALPHA mellé?
Ön azt gondolja, hogy egy ERP mindenre képes? Ez bizonyos tekintetben így van.

Ugyanakkor léteznek olyan folyamatok, amelyek a hagyományos ERP kezelői felületeken csak nehézkesen és sok ráfordítással fejleszthetőek, alakíthatóak ki. Sok raktári könyvelési lépés a hagyományos rendszerekkel nem történhet ott meg, ahol arra ténylegesen a valóságban sor kerül, nevezetesen a raktárban a polcok mellett.

A Ready for proALPHA alkalmazás támogatja a szabványos raktári és logisztikai folyamatokat, költséget és időt megtakarítva.

Ennek köszönhetően optimalizálni tudjuk az ERP rendszer által csak nehézkesen vagy egyáltalán nemi megoldható folyamatokat. Ebben a saját fejlesztésű proALPHA interfész által kínált funkciók vannak segítségünkre.

Készlet áttekintés valós időben

Minden mozgás, állapotváltozás azonnal a proALPHA-ba könyvelődik, papír alapú listák utólagos bevitele nélkül. A hibamentes adatrögzítés önmagában sokszorosan javítja a készletadatok hitelességét.

Költséget és időt takaríthat meg

A Leltár, Komissiózás, Árufogadás és Átraktározás lépéseit gyorsabban és hatékonyabban végezheti el: a bejárási útvonalak lerövidíthetőek. A kaotikus raktár kezelés esetén a könyvelésre fordított idő akár 80%-kal is csökkenthet.

Gördülékeny proALPHA integráció

Az L-mobile megoldás közvetlenül a proALPHA-val áll kapcsolatban. A Ready for proALPHA-val a raktári folyamatok optimalizálása azonnal elkezdhető. A Bevezetés rendszerint 1-2 nap alatt megtörténhet, a raktári környezet kihívásainak mindenben megfelelő mobil eszközök szállításával együtt.  A  szoftvercsomagunk eredményeképpen akár 50%-os hatékonyság növekedés is elérhető. Az alábbiakban bemutatjuk a fontosabb funkciókat , melyek a szabványos proALPHA folyamatokra épülnek és mobil eszközök segítségével a raktári dolgozók munkáját támogatja. A felsoroltakon kívül számos egyedi fejlesztést is megvalósítottunk, amik a proALPHA működését nem érintik, az integráltság mélysége igény szerint alakítható.

Legfontosabb jellemzők

  • Valós idejű könyvelések közvetlenül a proALPHA-ban
  • Papír alapú kézi adatbevitel megszüntethető
  • Hibás könyvelések száma csökkenthető
  • Jobb áttekinthetőség a raktárban
  • Hiteles és megbízható információk
  • Rövidebb bejárási útvonalak és rugalmas feladatkezelés