Tanácsadás

Egy olyan világban, ahol a legtöbb dolog egy okos telefonnal és alkalmazásaival könnyen elintézhető, ott igazán kézenfekvőnek látszik egy olyan alkalmazás használata, amely a  vállalati folyamatok mobil megjelenítésére és kezelésére  is képes.

A hagyományos szoftverek vagy alkalmazások üzembe helyezésekor sokszor kellemetlen meglepetések érhetik az embert. Gyakran előfordul, hogy dobozos szoftverek megvásárlását követően, a választott szoftver üzembeállításakor szembesülnek azzal, hogy az adott vállalat egyedi – részben igen speciális folyamatait a választott megoldás nem tudja megfelelően kezelni.

Alapítása óta ezért az L-mobile számára nem az a siker kulcsa, hogy minél több szoftvert értékesítsen, hanem az, hogy Ügyfelei folyamatait minél alaposabban megismerje. A mobil szoftvermegoldásaink sikeres üzembe helyezéséhez számos tényezőt szem előtt kell tartani. Nagyon fontos, hogy véletlenül se forduljon elő, hogy másik beszállítóval új projektet kelljen indítani, vagy az, hogy a munkatársak évekig rosszul működő rendszerrel küszködjenek.

Vannak olyan szempontok, melyek figyelembe vétele laikusok számára nem érthető meg azonnal.  Ilyen például az a kérdés, hogy a cikkek, a gyártási rendelések és a raktári struktúra kezelése hogyan történik, vagy például a vállalatirányítási rendszer funkciói,  illetve a raktárosok elvárásai, hogyan vonhatóak össze a lehető legegyszerűbben egyetlen alkalmazásba?

Ön nyilvánvaló módon jó ismeri vállalatának folyamatait,  együttműködő rendszereit. Az adott esetben gyakran cserélődő raktáros kollégák viszont kevés ismerettel bírnak a vállalatirányítási rendszer megbízható működésének feltételeiről.

Ezekre a problémákra adott válaszainkat 13 év tapasztalata érlelte ki. Tanácsadóink magasan képzett munkatársak, akik széleskörű tudással rendelkeznek az informatika és a logisztika területén. A több mint 700 sikeres bevezetésünk tapasztalata is kiemelkedő szakmai hozzáértésünket bizonyítja.

A projektjeinkben tanácsadóink megvizsgálják, hogy a standard  alkalmazás csomagjaink közül melyek azok, amelyek egyedi programozás nélkül is képesek kezelni az Ön vállalatának a folyamatait? Ha ennek során kiderül, hogy a folyamataihoz szoftver testreszabására van szükség, akkor a tanácsadóink a legkedvezőbb lehetőségeket fogják javasolni. A legjobb ár-érték arányra törekedve teszünk javaslatot a vállalati hatékonyság növelésre.  A sikeres projekt-megvalósításnak a teljes körű raktár-logisztikai tanácsadás természetesen ugyanúgy része, mint a megfelelő mobil eszközök, a vezeték nélküli rendszerek (WLAN), a vonalkódok, címkék és nyomtatók kiválasztása.