Technológia | Segítünk, a legmegfelelőbb eszköz kiválasztásában.

A rendszereink bevezetéséhez kapcsolódó mobil eszközök terminálok, kézi olvasók,  wifi hálózat kialakítása, címkenyomtatás kiválasztásában készséggel segítünk Ügyfeleinknek annak érdekében, hogy az igényeknek és lehetőségeknek mindig a legmegfelelőbb eszközöket használhassák.

Cégünk gyártófüggetlen , mindig a legalkalmasabb eszközt tudjuk ajánlani a portfóliónkból.  A eszközök kiválasztására  vonatkozó javaslatunkat az LIC (L-mobile Implementation Concept) nevű előtanulmányunk során alakítjuk ki.

Mobil vonalkódolvasó eszközök

Mobil vonalkódolvasó eszközök: a mobil eszközök piacán nagyon széles a választék manapság. Az ügyfelek egyedi igényeit egyedi konfigurációk elégítik ki a legteljesebb mértékben.
További részletek…

Terminálok

Terminálok: sokféle szempontot kell figyelembe venni akkor, amikor egy testre szabott megoldást keresünk az ügyfeleinkkel közösen. Az Előtanulmány (LIC) során a különböző gyártók széles kínálatából kiválasztjuk az ár-érték arányban leginkább megfelelő eszközt.
További részletek…

Kézi vonalkódolvasó

Kézi vonalkódolvasó: a Datalogic PowerScan-termékek a kivételes teljesítmény és megbízhatóság képviselői
További részletek…

Mobil eszközfelügyelet

Mobil eszközfelügyelet: a megoldásunk segítségével helyszíntől függetlenül felügyelheti mobil eszközeit. Üzemeltetési költségeit mobil eszközfelügyeletünk központi nyilvántartása révén jelentősen csökkentheti.
További részletek…

Címkenyomtató

Címkenyomtató: az ipari kivitelű címkenyomtatók sok hasznos funkcióval bírnak és a címke típusok széles körénél sokoldalúan használhatóak, nagy terhelést is kibírtnak.
További részletek…

Raktárhely azonosítás

Raktárhelyazonosítás: rugalmasság, gyorsaság, és az árucikkek megfelelő kezelése sarokkövét jelentik a modern és hatékony raktár- és árukezelésnek.
További részletek…

Telepítés

Telepítés: az L-mobile szoftvermegoldások telepítést kényelmes és költséghatékony módon az esetek nagy részében távoli hozzáféréssel végezzük.
További részletek…