Raktárhely azonosítás

Minden igényre a megfelelő megoldást kínáljuk.

Rugalmasság, gyorsaság, és az árucikkek megfelelő kezelése sarokkövét jelentik a modern és hatékony raktár- és  árukezelésnek Aki ebben az szektorban versenyképes akar maradni, annak gördülékeny belső folyamatokkal kell rendelkeznie és képesnek kell lennie a határidők pontos betartására.

Többszintű /többszínű azonosítás

A színes vonalkódcímkék leegyszerűsítik  a magas raktárak kezelését.

• A polc azonosítási költségek csökkennek
• A polcok színenként azonosítottak
• Szem magasságban ragasztva, csavarozva
• Nincs szükség Long-Range olvasóra
• Pontos olvashatóak

Talajra rögzített tárhely azonosítás

Több megoldás is szóba jöhet.  A nem túl nagy terhelésnek kitett felületeken a legegyszerűbb megoldás a műanyag matrica (jobbra), ahol viszont nagyobb igénybevételnek van kitéve a felület, ott bal oldalon látható “padló tégla” lehet a jelölés módja.  Ezt be is lehet süllyeszteni kissé a padlószint alá.

RFID azonosító

Tartós és rugalmas megoldás az RFID Smart címkék alkalmazása.  A visszakereshetőség és teljes életút nyomon követés így biztosítható leginkább a többutas göngyölegek, konténerek és paletták esetében.

Folyosói azonosítók

Egyszerű raktári azonosítók: egységes formátumban, színben és betűtípusban egy vagy kétoldalasan nyomtathatóak.

Long Range címkék

A magas raktári tárhelyek azonosítására egyedi méretű vonalkódokat kell használni, melyek akár 12 méterről is olvashatóak. Adott esetben meg kissé meg is kell őket dönteni.

Mágneses címkék

A mélyhűtött raktárakban az ideális megoldás a mágneses címke. Gyors és hatékony azonosítás.

Göngyöleg azonosítás

A göngyölegazonosításnak számos módja van. A címkék matt háttere garantálja, hogy a szállítószalagon futó árut is le tudja olvasni a telepített olvasó. Vízálló , UV álló, karcolásmentes, vegyi anyagoknak is ellenáll. A göngyölegbe fröccsöntött azonosító is jó megoldás lehet.