Projektvezetés

Tart az új szoftverek telepítésétől? Az L-mobile megoldások esetén legyen ez a mi gondunk! L-mobile raktári alkalmazások üzembe állítása már meglévő ERP rendszerekbe számunkra nem jelent gondot.

A telepítés során olyan komplex feladatok elvégzését is magától értetődőnek tartjuk, mint például a készülékek konfigurációja, nyomtatók beállítása, raktárhelyek azonosítása, ellenőrzések meghatározása is. Így a tesztelések, a rendszer konfigurálása vagy a felhasználói jogosultságok meghatározása során is segítséget nyújtunk.

Mivel a telepítés és üzembe helyezés rendszerint akár néhány nap alatt is elvégezhető, ezért folyamatait mobil raktári és logisztikai megoldásainkhoz gyorsan át tudja szervezni. A telepítés a helyszínen közvetlenül, vagy akár távoli hozzáféréssel is elvégezhető. Fontos, hogy a telepítés előfeltétele a távoli hozzáférés (VPN).

Mikor telepítse szoftvermegoldásainkat?  Milyen feltételeknek, mikorra kell rendelkezésre állniuk? Kik vesznek majd részt a telepítéssel kapcsolatos megbeszéléseken? Mikor indul a tesztfázis és mikor az éles üzem? Hogy áll a projekt költségvetése? Ezekre  kérdésekre a projektmenedzsmentünk a projekt előtt, alatt és annak lezárása után is szívesen válaszol.

Az L-mobile projektvezetői több mint 700 különböző nagyságrendű, 1-1000 felhasználóval működő rendszer bevezetését végezték el.

A projekt alatt felmerülő kérdések, kívánságok és problémák özönében szakemberünk gyorsan megkerülhetetlenné válik. Segítünk az eredmények és a tervek összevetésében és Önnel közösen egyeztetve segítünk  megoldást találni.

L-mobile raktári alkalmazások összekötése már meglévő ERP rendszerekhez számunkra nem jelent gondot. A megbízható projektmenedzsment elsősorban olyan, egész céget  érintő szoftverbevezetések esetén elengedhetetlen, ahol több ember munkáját kell összehangolni, sok műszaki összetevő figyelembe vételével.

Stratégiánk:

A projekt alatt mindvégig partnerként dolgozunk együtt Önnel. Így a projektet  időben, a megbeszélt költségvetési, minőségi és teljesítményi keretek között valósítjuk meg.

  • A projekt felépítése
   • feladatok és felelősségek kialakítása
   • határidőterv kidolgozása és rögzítése
   • a projekt minden egyes szakasza után beszámoló a projektet érintő további a közös szempontok és döntések kialakítása érdekében
   •a projektnek, mint egésznek a megvalósítása, illetve az érintettek munkájának kiosztása
  • Projektszervezés
   • Az érintett munkatársak  meghatározott keretek szerinti bevonása a projektszervezetbe
   • Az átlátható szervezés a folyamatos információcsere előfeltétele
   • Tartós értéktöbblet létrehozása
   • A közösen kidolgozott megoldások jelentik a elfogadottság alapját. Felmerültek Önben kérdések, amiket szívesen feltenne menedzsereinknek? Kérjük, keressen meg minket még ma!