Mobil vonalkódolvasó eszközök

A mobil vonalkódolvasó eszközök piacán nagyon széles a választék manapság. Az ügyfelek egyedi igényeit egyedi konfigurációk elégítik ki a legteljesebb mértékben. Az Ön mobil szoftveréhez a legmegfelelőbb eszköztípust tudjuk ajánlani.

Cégünk gyártófüggetlen, ami azt jelenti, hogy szoftveres megoldásunk bármilyen mobil PDA eszközre telepíthető. A különböző hardver termékek közül az Önnek legmegfelelőbb kiválasztásában készséggel segítünk a projekt előkészítése során.

Eszközök:

 • M3 T: az M3 T egy különösen teherbíró típus, ami kifejezetten védett a leesés ellen. Az IP65 védelmi osztályba sorolt eszköz 1,8 méter magasságból leejtve sértetlenül használható tovább. A magas védettségi szintnek köszönhetően minimális a működésképtelenségből adódó időveszteség és elenyészőek a javítási költségek.
  További részletek…
 • Datalogic Falcon X3: az új Datalogic Falcon X3 pisztolyos kialakításával a raktáros gyors és megbízható segítsége a mindennapi munka során, mely jelentős fejlesztéseken esett át.
  További részletek…
 • Datalogic Skorpio X3: a Skorpio™ X3 a maga 3,2“ képernyőjével a termékkategória legnagyobb kijelzőjével bír. A könnyen áttekinthető világos érintőképernyő megkönnyíti a raktárosok mindennapi munkáját.
  További részletek…
 • Motorola MC9290: az MC9290 mobil ipari adatgyűjtő szinte bármilyen vonalkódot képes villámgyorsan rögzíteni.Mindegy, melyik olvasót választja, első osztályú beolvasási teljesítmény áll rendelkezésére.
 • Védőtok: a védőtokok minden eszköz esetében különböző módon vannak kialakítva. Általános jellemzőjük, hogy védik az olvasó fejet és a mindennapos használat során kényelmes, kézhez álló markolatot biztosítanak.
  További részletek…