Oktatás

A szoftvereink felhasználóit megfelelő oktatás keretén belül készítjük fel a használatra. Mivel az L-mobile Ready termékeink intuitívan kezelhetőek, az oktatás nem igényel túl nagy ráfordítást.

Az oktatásainkon általában 1-től 4 fő kulcsfelhasználó képzése történik, akik az elsajátított tudást üzemen belül később továbbadják. Ezzel a módszerrel időt és költséget takaríthat meg.

Oktatásunkat szívesen megtartjuk Önnél helyben, vagy akár nálunk, az L-mobile oktatótermében is. Célunk, hogy olyan oktatást nyújtsunk, amely lehetővé teszi a termékeink könnyű és egyszerű használatát. Szeretnénk segíteni abban, hogy rendszerünkkel folyamatosan, a lehető leggyorsabban tudjon dolgozni, valamint hogy folyamatait a legrövidebb időn belül optimalizálni tudja.

A szoftvereinkhez kapcsolódó oktatásunk tematikája:

  • A szoftver és annak különböző funkcióinak ismertetése magyarázatokkal, illetve az egyes képernyők közös kezelése révén.
  • A raktárból és a gyártásból vett gyakorlati példák alapján a különbségek és hasonlóságok megvilágítása az eddig használt munkamódszerrel kapcsolatban.
  • Szívesen adnunk hasznos tanácsokat a raktárkezelésére és vállalatirányítási rendszerének használatára vonatkozóan
  • Munkatársaink bármikor rendelkezésre állnak

Ha képzésünkkel vagy egyéb területtel kapcsolatban kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk Önnek.