Szoftver karbantartás

Miért van szüksége egy szoftvertámogatási szerződésre? Mit jelent a szoftvertámogatás tulajdonképpen? Megéri-e ez a befektetés? E kérdések bizonyára Önben is felmerültek.

A szoftvertámogatási szerződésünk keretein belül az L-mobile számos egyéb szolgáltatása is elérhetővé válik az Ön számára. E szolgáltatások egy része mindennapi munkájában nyújthat Önnek segítséget, másik részük pedig átállások, verzió frissítések esetén jelentenek előnyt.

Karbantartási szerződés esetén egy személyesen Önhöz rendelt kapcsolattartót tudunk biztosítani, aki ha bármilyen problémával hozzánk fordul, átveszi azokat és Önnek azonnal a lehető leghatékonyabb segítséget tud nyújtani. Abban az esetben, ha az Ön közvetlen kapcsolattartója valamilyen okból fogva nem lenne elérhető, akkor egy helyettes munkatársat biztosítunk, aki hasonlóképpen segíti Önt.

Szoftver karbantartási szerződés birtokában a webes szervizportálunkhoz is hozzáférhet, ahol hibaüzeneteit, kívánságait és javaslatait jelezheti felénk. Ezeket az Önnel kapcsolatban álló munkatársunk dolgozza fel. Ennek köszönhetően, a hibák megszüntetéséhez szükséges idő jelentősen lecsökkenthető. Ügyfeleink részére így egy kifizetődő, kifogástalan szolgáltatást tudunk biztosítani.

Éppúgy ahogy a megfelelő szerviz, szoftverének üzemeltetése is része a szoftvertámogatási szerződésünknek. Érvényes szoftvertámogatási szerződés mellett a szoftver és az egyes modulok folyamatosan telepíthető hibajavításait, frissítéseit költségmentesen elérhetővé tesszük az Ön számára. Ha pedig vállalatirányítás rendszerének új verziójára tervez átállást,  a friss verzió standard szoftvereit is rendelkezésére bocsájtjuk. A hagyományos szoftverek testreszabása magas ráfordításokkal jár. Szoftver karbantartási szerződésünk e költségeket magától értetődően fedezi.

Karbantartási szerződéseink garantálják, hogy a fejlesztéseinek legújabb eredményei Önhöz is eljussanak.