Gyűjtőkomissiózás

A Gyűjtőkomissiózás funkcióval a felhasználó több Transport Order-t is megadhat, majd azok tételeit a rendszer bejárási útvonal alapján, rendezve  jeleníti meg. Ezáltal a felhasználó jóval gyorsabban tudja a feladatait elvégezni.

A különböző Transport Order-ek más-más színekkel kerülnek megjelenítésre, hogy a felhasználó pontosan tudja az összetartozó elemeket azonosítani.

A felhasználónak meg kell adnia a Transport Orderben szereplő célraktárhelyet (vonalkód leolvasása), majd kezdeményezheti a könyvelést.

Könyveléskor a Transport Order nyugtázása történik meg, az esetleges hibáról a felhasználó azonnal értesítést kap.

Az L-mobile Raktár Ready for SAP megoldásával komissiózni hatékony komissiózást jelent.
A mobil adatrögzítés, a hagyományos, papíralapú komissiózással szemben, jelentősen felgyorsítja adatbeviteli munkáját. A papír alapú dokumentumok utólagos könyvelését – és az ezzel kapcsolatos költségeket egyszer és mindenkorra elfelejtheti. Továbbá a beviteli hibákból eredő plusz költségek is megszűnnek

Gyors komissiózást jelent.
A tételek megjelenítésének sorrendje és a keresési idők kiesése miatt minden rendelés a legrövidebb időn belül komissiózható. Az L-mobile Ready for SAP megoldása mindig valós időben mutatja, hogy az egyes készletek hol találhatóak. A gyűjtőkomissiózásnak köszönhetően munkatársai több rendeléssel is foglalkozhatnak egyszerre.

Hibátlan komissiózást jelent.
A mobil készüléken (PDA) a megrendelések valós időben elérhetőek, a bekövetkezett változások pedig azonnal megjelennek. Köszönhetően az integrált biztonsági mechanizmusoknak (pl. az ellenőrző szkennelési funkció stb.) a beviteli hibák elkerülhetőek.

Növekedő a vevői elégedettséget jelent.
Az L-mobile szoftvermegoldásaival az SAP rendszerrel kezelt készletei mindig másodpercre pontosak lesznek. Vevői rendeléseit rögtön és megbízhatóan ki tudja elégíteni, így a vevőit a gyors és mindig pontos szállításaival könnyedén lenyűgözheti.

Optimalizált folyamatokat jelenti.
Azért, hogy megoldásunkat azonnal használni tudja, a szoftvert standard szoftverként SAP-interfésszel együtt szállítjuk. Higgye el, folyamatai javulását azonnal érezni fogja! Ráadásul a megtakarításoknak köszönhetően a beruházása egy éven belül megtérül.